Nyeste artikler
Se alle
Foto: Lasse Lagoni

‘X Factor’-babe kom til Danmark som 13-årig

Ensomheden fyldte en del for Ilona, da hun kom til Danmark.

Sidste uges udgave af ‘X Factor’ bød på masser af dramatiske udskiftninger ved ‘Five Chair Challenge’. Men hvis der er noget, som aftenens sidste sanger, 24-årige Ilona Artene fra Vester Hornum i Nordjylland, kender til, så er det drastiske skift.

Hun var nemlig blot 13 år gammel, da hun flyttede til Danmark fra Rumænien.

LÆS OGSÅ: Christiane Schaumburg-Müller: Han er min nye kæreste

– I starten kom jeg til at føle mig ensom, og det gjorde mig ked af det. Det skyldtes først og fremmest, at jeg talte et dårligt dansk i forhold til klassekammeraterne. Børn ignorerer en, når de ikke forstår hinanden. Jeg er en udadvendt person, der har brug for andre. Efterhånden som mit dansk blev bedre, kom jeg også ud af problemerne. I dag er jeg meget glad for at bo i Danmark, der har givet mig bedre muligheder i livet, siger Ilona, der er single.

– Efter et forlist forhold har jeg valgt at tage en pause. Det passer mig fint, så kan jeg nemlig bruge tid på ‘X Factor’, hvor jeg vil kæmpe for at overbevise folk om, at jeg har et talent, der er værd at bygge videre på, siger Ilona, der til daglig arbejder som tjener hos Dalle Valle i Aarhus.

LÆS OGSÅ: Silas og Nicolai: Kærligheden startede for ti år siden

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.