Nyeste artikler
Se alle
Sofie Linde (Foto: TV 2)

‘X Factor’ er allerede tilbage i påsken

Der er godt nyt for de seere, der savner 'X Factor'.

‘X Factor’ blev sidst vist den 6. marts, og siden har det været udskudt på grund af corona, men nu vender det tilbage igen. Allerede skærtorsdag er ‘X factor’ tilbage på skærmen med specialudgaven ‘X Factor – sammen hver for sig’, hvor Sofie Linde hjemme fra sin stue vil tage kontakt til dommere og deltagere.

X Factors seere inviteres til et kig ind i ‘X Factor’-land for at se og høre, hvad deltagerne, dommerne og værten får tiden til at gå med derhjemme.

LÆS OGSÅ: Den syngende ‘X Factor’-sprællemand: Drømmer om en plads i Folketinget 

– Sofie Linde savner ’X Factor’ og har svært ved at få tiden til at gå uden hele Danmarks underholdningsshow. Heldigvis har Blachman, Oh Land, Ankerstjerne og de seks tilbageværende deltagere det på præcis samme måde, så Sofie har inviteret dem alle til digital gensynsfest hjemme i sin stue. Glæden er stor, når hele holdet ’mødes’ hjemme hos Sofie, hvor de sammen hver for sig ser tilbage på nogle af sæsonens foreløbige højdepunkter. Og som altid har Sofie selvfølgelig et par overraskelser i ærmet, afslører TV 2.

LÆS OGSÅ: Fredag vs. lørdag fra Sofie Linde: Derfor gør jeg det

‘X Factor – sammen hver for sig’ vises skærtorsdag den 9. april kl. 20.00 på TV 2.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Vi bliver hjemme. Vi skruer op for farverne. Vi går lysere tider i møde ♥️🍀

Et opslag delt af S O F I E L I N D E (@sofielinde1) den

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Mathilde på pause: Bekymret for farmor

LÆS OGSÅ: BABY NEWS: ‘Nybygger’-par venter deres andet barn

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.