Nyeste artikler
Se alle
Kristian Kjærlund fra 'X Factor' (Foto: Janus Nielsen)

‘X Factor’-Kristian om sin seksualitet: Jeg er i tvivl

Er han til mænd, kvinder eller begge køn? Den 23-årige sanger fra Horsens er ikke afklaret i sagen.

På de sociale medier har der gennem den seneste tid hersket diskussioner om ‘X Factor’-deltageren Kristian Kjærlunds seksualitet. Så Realityportalen.dk har spurgt ham ind til sagen.

– Jeg uddyber det for nogen, hvor det er på sin plads, men vil egentlig helst fokusere på musikken. Omvendt vil jeg også gerne være åben om det. Og ja, jeg er i tvivl i den retning, siger Blachmans eneste tilbageværende deltager.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer afslører: Vi havde sex under reklamepauserne

Artiklen fortsætter under den sjove video, hvor du kan høre Amalie fra ‘De tre Wichmanns’ selv mener, at hendes sangtalent er stort nok til ‘X Factor’

LÆS OGSÅ: Sandheden om Franks exit: Blachman tvunget til at smide ham ud

I en alder af 23 år er han ikke afklaret i forhold til, om han er til mænd, kvinder eller måske biseksuel?

– Jeg forelsker mig meget i mennesker og interagerer med dem, og så har jeg fundet ud af, at jeg nok er ret ligeglad med, hvad køn de lige har. Jeg er meget åben omkring, at jeg ikke ved, hvad jeg er, har han tidligere sagt til Ekstra Bladet.

I sidste uges ‘X Factor’ gik Kristian Kjærlund i en flot spagat på scenen under sit nummer. I aften skal han synge ‘Youth Knows No Pain’ af Lykke Li.

LÆS OGSÅ: Oh Land forelsket i ‘X Factor’-musiker: Sådan mødtes vi

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.