Nyeste artikler
Se alle
Foto: TV3

‘X Factor’-Rasmus med i ‘For lækker til love’: Derfor er jeg tilbage på skærmen

Det er ni år siden, Rasmus tonede frem i 'X Factor', men nu er han tilbage på skærmen.

Rasmus Nielsen blev i 2011 kendt som en charmerende “bad boy”, da han som 17-årig fik en sjetteplads i ‘X Factor’.

To år senere, i 2013, blev han far som 19-årig. Moderen til sønnen Jeremy, Josgrey Rodriguez, var allerede før fødslen blev til en ekskæreste, men de to formåede at blive forældre i al venskabelighed og er fortsat med dette sidenhen.

LÆS OGSÅ: Realityhunk afslører: Jeg takkede nej til ‘For lækker til love’

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Fie Laursen dater ‘Ex on the Beach’-hunk

Sidenhen har Rasmus uddannet sig til kostvejleder og personlig træner, men nu er han tilbage på skærmen igen i ‘For lækker til love’ på Viafree.

Nu fortæller den 26-årige reality-hunk, hvorfor han sagde ja til at medvirke:

– Jeg blev spurgt allerede sidste sæson, om jeg ville være med, men der passede det ikke lige ind i mit arbejde og tid, så denne gang tænkte jeg bare: “Nu gør jeg det”. Nu ville jeg se, hvad det var for noget, og det har kun været en god oplevelse. Det har været rigtig sjovt at lave. Jeg kunne også godt se mig selv i konceptet, fordi jeg godt kan lide at møde nye piger og generelt nye mennesker, da jeg er meget udadvendt. Så programmet passede godt til mig – også fordi jeg er single, så det kunne jo være meget sjovt at være med, fortæller Rasmus til Realityportalen.dk og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Realityhunk starter nyt job med at tæske chefen

LÆS OGSÅ: Amalie forklarer sig: Derfor er min nye fyr hemmelig

– Jeg gjorde mig selvfølgelig en del overvejelser i forhold til at komme tilbage på skærmen, om jeg gad det her med at blive omtalt i medierne og sådan noget. Også fordi der er en del fordomme involveret i at lave reality – og der er flere fordomme om ‘For lækker til love’ i forhold til ‘X Factor’ – men det tænkte jeg, at jeg bare må tage med. Det er en del af det, at nogen synes, man er en fed person, mens andre ikke synes, man er det. Sådan er det. Så jeg sagde ja til at medvirke for oplevelsens skyld. Og jeg kunne helt sikkert godt finde på at lave mere tv i fremtiden.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Love Island’-vinder lukker butikken: Har fået nyt job

Se et klip med Rasmus i ‘For lækker til love’ nedenfor:

Se ‘For lækker til love’ på Viafree.

LÆS OGSÅ: Geggo om uvenskab: Mikkel og Lea vil ikke tale med os

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.