Nyeste artikler
Se alle
Maria og Bea fra 'X Factor' (Foto: Janus Nielsen)

‘X Factor’-stjernerne hylder Maria og Bea: De er fantastiske

De tilbageværende deltagere sender masser af kærlighed til duoen efter gårsdagens tragedie.

‘X Factor’ blev i går ramt af en stor tragedie, der gjorde, at Bea Sarockaite og Maria Meldgaard Mortensen ikke stillede op, da der i aften blev sendt endnu et liveshow i talentprogrammet.

Årsagen til det pludselige exit var, at Bea i går, torsdag, mistede sin far, der døde af en hjerneblødning. Det kom som et chok for alle, og det var derfor en række rystede deltagere, som Realityportalen talte med efter fredagens udsendelse.

– Det er jo megaforfærdeligt. Vi har været meget sammen her på settet. Vi fik ikke sagt farvel. De var bare væk. Det er så sørgeligt og forfærdeligt, siger Live.

LÆS OGSÅ: Maria og Bea: Sådan mødte vi hinanden

Artiklen fortsætter under det rørende klip, hvor musikeren Szhirley kommer i kontakt med sin afdøde barndomsven.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’: Dét skal deltagerne synge i aften

En kæmpe tragedie

Også Benjamin var rystet over det pludselige exit og det tragiske dødsfald.

– Det er en kæmpe tragedie. Jeg tror, det er vigtigt at huske, at de var en kæmpe gave til det her program. De var ikke bange for at være sig selv, siger han og slår fast, at selv om han ikke var så tæt pigerne, så gjorde de et stort indtryk på ham.

– Andre mennesker var nok tættere med dem, men de oplevelser med dem, som jeg har haft, var altid fantastiske. Man kunne altid grine med dem. De var bare fantastiske mennesker, som bare fyldte lokalet. Jeg sender så meget kærlighed. Ingen har fortjent at få sådan en oplevelse, som hun har fået på sin alder.

LÆS OGSÅ: Maria og Bea fra ‘X Factor: Gina er som en mor for os

Sender en masse kærlighed

Tre af medlemmerne fra pigegruppen Echo boede med Maria og Bea under ‘X Factor’, men heller ikke de fik sagt farvel til den humørspredende duo.

– Vi nåede ikke at sige farvel til dem. Det skete lidt hurtigt og var så uventet, fortæller Echo-pigerne, der sender en masse støtte til Maria og Bea.

– Vi er rigtig kede af det. De fortjente helt klart at blive i programmet, men vi forstår også godt. Vi er ulykkelige på deres vegne, og de ved, at vi sender dem en masse kærlighed.

LÆS OGSÅ: Ankerstjerne fra ‘X Factor’: Jeg hedder sgu Lars – og sådan er det

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.