Nyeste artikler
Se alle
Joakim Ingversen og Sofie Linde kender vi begge for deres værtsroller på tv. Parret, der i dag er gift og har datteren Trine, havde været venner i flere år, før en våd bytur fik dem til at slå øjnene op for hinanden (Foto: Janus Nielsen).

‘X Factor’-vært stak af med manden

Nogle gange har man brug for at holde børnefri.

Inden Sofie Linde og Joakim Ingversen fik datteren Trine, yndede parret at rejse på weekendture til London helt op til seks gange om året. Den engelske hovedstad er nemlig blevet deres by, hvor hun i øvrigt også har boet som ung. Med fødslen for to år siden blev ægteparrets tradition dog sat på vågeblus, men for nylig genoptog de aktiviteten, og datteren blev parkeret hos familien imens.

– Det er ikke en fed by at have børn med i, så vi har ikke været der i to år. Denne gang fik vi mulighed for at tage af sted kun os to. Vi havde helt faste rutiner, hvad vi skulle opleve, hvilke butikker, vi skulle besøge, og det blev en superfed oplevelse, afslører den 30-årige ‘X Factor’-værtinde glædesstrålende til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde taler ud: Jeg fik en abort

Fra værtsrolle til de skrå brædder

Sofie Linde har ellers ikke haft meget fritid ovenpå audition-optagelserne i efteråret og debuten på de skrå brædder med AvenyT-forestillingen, ‘Linde på bjerget – et to mandsshow’, hvor hun gennem et par måneder har optrådt med Rasmus Bjerg.

LÆS OGSÅ: Remee og Mathilde: Derfor holdt vi forholdet hemmeligt

– Det har været totalt grænseoverskridende, og jeg har lært vildt meget af det. Rent menneskeligt har det givet mig sindssygt meget at stå på en scene med direkte kontakt til publikum. Jeg føler, at jeg har fået en masse selvtillid af det, fortæller Sofie Linde, der også er i gang med at skrive sin anden bog med titlen ‘Fårking Mor’ ovenpå bestselleren ‘Fårking Gravid’ fra 2018.

– Ja, jeg har svært ved at sidde stille. Den første skrev jeg under barslen. Det kom lidt af sig selv, mens denne er lidt sværere at skrive. Når der sker noget sjovt i mit liv, nyder jeg at vende tilbage til bogprojektet. Jeg hygger mig med det, siger hun.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde: Sådan er det gået med bogen

LÆS OGSÅ: Oh Land ånder lettet op

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.