Nyeste artikler
Se alle
Foto: Michael Stub

‘X Factor’-vinder skal være far: Derfor fortæller vi det så tidligt

Noah og Sika venter barn til december, men parret har tidligt fortalt offentligheden om graviditeten.

Efter mange forgæves befrugtningsforsøg er Noah Skaalums hustru Sika endelig blevet gravid. Noah, der som 15-årig i 2011 vandt ‘X Factor’ som Sarah, fortalte sidste år åbent i HER&NU om sit kønsskifte.

Sammen har parret YouTube-kanalen ‘Helt Almindelige Unormale Forældre’ hvor alle kan følge deres drøm om at blive forældre. Sika har først termin i december, så det er meget tidligt at de fortæller den glade nyhed.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Sarah taler ud: Nu er jeg en mand

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, hvorfor hun ikke mener, at rygning under graviditeten er så skadeligt.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-stjerne taler ud: Ville tage mit eget liv

– Det ved vi godt. Vi synes, det er en del af det, at vi fortæller, at vi tester positive. Det har vi ikke kunne, siden vi startede fertilitetsbehandlingen for fire år siden. Nu er det endelig lykkedes, fortæller en stolt Noah til HER&NU.

Han er i gang med sin uddannelse som møbelsnedker, mens Sika Skaalum uddanner sig til konditor.

– Lige nu går vi og venter på at komme til den første scanning, der forhåbentlig viser hjerteblink, siger Noah, der ligesom Sika er meget taknemmelig for opbakningen fra følgerne på både Instagram og YouTube.

– De er med os på rejsen og rigtigt gode til at støtte op.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer afslører: Vi havde sex under reklamepauserne

Herunder kan du se opslaget, som Noah har delt:

LÆS OGSÅ: Drama hos ‘X-Factor’-dommer: Overrasket af indbrudstyv

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.